Desenli Köpek Gezdirme Tasması Pup Style

Fiyat
67,85 TL
67,85 TL KDV Dahil
Paylaş :
Desenli Köpek Gezdirme Tasması: Pup Style
Güvenli ve Kaliteli
Tek el Frenleme Sistemi

Desenli Köpek Tasmaları içinde ayrı bir yere sahip olan ve her bir modelinden edinmek isteyeceğiniz bu tasmalar, diğer Köpek Tasması Fiyatları ile kıyaslandığında toptanturkiye üyelerine özel fiyatla satışa sunuldu.

Yavru Köpek Gezdirme Tasmaları olarak da kullanıma uygun olan bu ürünümüzle en keyifli geziler sizleri bekliyor. İnanıyoruz ki onları mutlu görmek sizin de yüzünüzü güldürecek.

Tek olumlu özelliği görselliğiyle de sınırlı değil. Uzayıp kısalabilen mekanizması sayesinde köpeğinizin en rahat biçimde dolaşmasını sağlar. Tek el frenleme sistemi ise köpeğinizi her an kontrol altında tutmanıza yardımcı olur. Böylece zorlanmadan gezdirebilme imkanı bulursunuz. Uzman köpek yetiştiricileri de en iyi köpek tasması alanında Pup Style Desenli Köpek Gezdirme Tasması’nın kalitesi konusunda hemfikirler.

Ürün Özellikleri:

  • Otomatik mekanizmalı tasma, uzun ömürlüdür. Duraklama ve kilitleme yapabilirsiniz.
  • Otomatik el freni sayesinde Köpeğinizi gezdirirken sık sık duraklama yapmanıza gerek kalmaz.
  • Kayış uzunluğu 5 metredir.
  • Şık ve kalitelidir.  
  • Ürün Stok durumuna göre karışık renk gönderilecektir.


Paket İçeriği:

  • 1 Adet Pup Style Otomatik Köpek Gezdirme Tasması
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Desenli Köpek Gezdirme Tasması Pup Style Desenli otomatik Köpek Gezdirme Tasması Pup Style Yavru Köpek Gezdirme Tasmaları köpek tasma fiyatları ve toptan petshop ürünleri Desenli Köpek Gezdirme Tasması Pup Style Toptan Fiyatı. ct-Desenli_tasma Desenli Köpek Gezdirme Tasması Pup Style

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.