Magic Hose Uzayan Akıllı Hortum Tabancalı 75 Ft (22.50 Mt)

Fiyat
225,00 TL
225,00 TL KDV Dahil
Paylaş :
Hortum sorununa çare olan, son teknoloji ürünü, dayanıklı, pratik, hafif kendi uzunluğunun 3 katı uzunluğa erişebilen mükemmel bir ürün Magic Hose Uzayan Akıllı Hortum Tabancalı 75 Ft (22.50 Mt).
Kıvrılmaz, dolaşmaz, yer kaplamaz özelliğiyle çok kullanışlıdır.
Uzayanbilen  hortum kendi uzunluğunun 3 katı uzamasını bekledikten sonra park, bahçe, araç, balkon, yat, tekne gibi yerlerde rahatlıkla kullanılabilir.
Standart tip hortumların yaratmış olduğu dağınıklık, karışıklık gibi sorunlar ile karşı karşıya olanlar için özel olarak tasarlanan esnek yapıya sahip bu hortum çileden çıkartan bahçe hortumlarından sizi kurtaracak.
Ürün Özellikleri:
  • Sihirli hortum dayanıklı, sağlam, hafif malzemeden imal edilmiştir.
  • Esnek yapıya sahip son teknoloji sulama hortumu.
  • Eski hortumuzunun yaratmış olduğu dağınıklık, karışıklık gibi duramlardan kurtulmanızda en pratik yardımcınız olacaktır.
  • İşiniz bittiğinde tek yapmanız gereken musluğu kapatıp Uzayan Hortum 22.50 Mt kendi kendine kısalmasını bekleyip evinizin, deponuzun bir köşesine saklamak olacaktır.
 
Kullanma Talimatları:
  • Uzayan Tabancalı  Magic Hose Hortum 7.50 Metre’nin kullanımı çok kolaydır.
  • Tek yapmanız gereken Uzayan  Hortum Magic Hose 15 Metre uzayan hortumun su giriş ucunu musluğunuza takıp suyu açmak, su basınçı ile uzamasını beklemek olacaktır.
  • Sulama işiniz bittikten sonra tek yapmanız gereken sulama ucunda bulanan fıskiye başlığını açık konumda bırakıp suyun hortumun içerisinden çıkıp eski haline dönmesini beklemek olacaktır.
 
Ürün Ölçüsü:
  • Küçük Hali: 7,5 metre
  • Büyük Hali: 22.50 metre
Paket İçeriği:
1 Adet Tabancalı Uzayan Magic Hose Hortum 22.50 Metre
1 Adet Uzayan Tabancalı  Magic Hose Hortum Tabancası
Not: Ürün renkleri karışık olarak gönderilecektir.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Magic Hose Uzayan Akıllı Hortum Tabancalı 75 Ft (22.50 Mt) Uzayan Hortum (75 FT) 22.5 METRE TABANCA BAŞLIKLI Sihirli hortum magic hose en ucuz fiyatları ile toptan satış sitemizden satın alabilirisiniz Magic Hose Uzayan Akıllı Hortum Tabancalı 75 Ft (22.50 Mt) Toptan Fiyatı. akp-magic_hose-75ft Magic Hose Uzayan Akıllı Hortum Tabancalı 75 Ft (22.50 Mt)

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.