Silikon Hazneli Bebek Mama Önlüğü

Fiyat
45,00 TL
Seçenekler
Renk
Mavi Pembe
45,00 TL KDV Dahil
Paylaş :
Bebeklere yemek yedirmek, anneler için hem çok zevkli hem çok eziyetli bir iştir.

Özellikle iştahsız bir bebeğiniz varsa, bu süreç çok daha zorlu bir hale gelir. Bebeğiniz her lokmada kafasını çevirdiğinde kaşıktaki yemek etrafa saçılır, üzerine dökülür. Size de bütün o yorgunlukla bunları temizlemek kalır.

Bebeğinizin kumaş önlüğü, her gün defalarca kirlenmekten, sonunda artık iyice lekeli bir önlüğe dönüşür.

Silikon Mama Önlüğü, annelerin tüm bu ızdıraplarına son veriyor. Bebeğinize zararlı hiçbir madde içermeyen Silikon Mama Önlüğü, silinebilir ve yıkanabilir. Mama yedirdikten sonra önlüğü alıp musluğun altına tutun ve kurulayın. İşte bu kadar basit!


Bir bebek sahibi olduğunuzda, güzel olmasının yanısıra meşakkatli de bir yola çıkmış olursunuz. Bu zorlukların başında da iştahsız, yemek konusunda sıkıntılı olan sevimli bebeklerimiz akla geliyor. Siz hangi Bebek Önlüğü Modellerinden kullanırsanız kullanın, zaman içinde yıkanmaktan ve sürekli lekelenmekten dolayı ilk aldığınız görünümü kaybolacaktır. Bu sebeple Silikon Önlük son dönemlerin en gözde tercihi diyebiliriz.    

Toptanturkiye olarak bebekli annelerimizi de unutmadık ve Silikon Bebek Önlüğü ile zaman zaman işkence halini alan yemek yedirme faslını çok daha keyifli bir hale getirmek istedik. Silikon Mama Önlüğü kullandıktan sonra eminiz "önceden neden etrafa saçılan mamalarla uğraşmışım” diye hayıflanacak ve böylesine pratik bir seçim yaptığınız için büyük memnuniyet duyacaksınız.

Sevgili ebeveynlerimizin Değişik Bebek Önlükleri arayışında olduğunu tahmin ettiğimizden, Bebek Önlük Fiyatlarını da araştırarak en avantajlı ve kullanışlı ürünü sizlerle buluşturmak istedik. Kısacası Bebek Önlükleri En Ucuz ve kaliteli haliyle yine bir kaç tık uzağınızda diyebiliriz.

Bebeklerinizin boynuna göre ayarlayabileceğiniz askısıyla da diğer Bebek Önlüklerine göre çok daha kullanışlıdır.

En iddialı Bebek Önlüğü Fiyatlarıyla da karşınızda olmaya devam edeceğiz! 

Ürün Özellikleri:

  • %100 food grade silikondan üretilmişlerdir. BPA içermezler. 
  • Hafif ve yumuşaklardır.  Katlanabilir
  • Boyun uzunluğu ayarlanabilir. 
  • Kokusuzdur
  • Bebeğinize Zarar Verecek Hiçbir Madde İçermez.
  • Silikon Bebek Önlüğümüz, Farklı Bebek Önlükleri arasında en sağlıklı ve kullanışlı olanıdır. 
  • Mama yedirme işlemi bittikten sonra önlüğü musluğun altına tutun ve kurulayın. Yapacağınız işlem bu kadar basit!
  • Önlüğün altında yer alan çıkıntılı bölüm yardımıyla, bebeğinizin yemek esnasında döktüğü tüm kırıntı ve yemek kalıntıları burada birikecektir. Böylelikle üstüne dökülmez ve etraf da kirlenmemiş olur.
  • Bebeğinizin boynuna göre ayarlayabileceğiniz özel boyun askısı sayesinde, her bebeğe uygundur.  
 
Renk Seçenekleri:
 
  • Pembe
  • Mavi


Paket İçeriği:

  • 1 adet Silikon Mama Önlüğü
 
Talep ettiğiniz renk ürünü ürün sayfasındaki ''seçenekler'' başlığından seçebilirsiniz 
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Silikon Hazneli Bebek Mama Önlüğü Sevgili ebeveynlerimizin Değişik Bebek Önlükleri arayışında olduğunu tahmin ettiğimizden, Bebek Önlük Fiyatlarını da araştırarak en kullanışlı ürünü sizlerle buluşturduk.Bebek Önlükleri En Ucuz ve kaliteli haliyle yine bir kaç tık uzağınızda diyebiliriz. Silikon Hazneli Bebek Mama Önlüğü Toptan Fiyatı. yt-bebek-onlugu Silikon Hazneli Bebek Mama Önlüğü

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.