Bebeğinizi Uyutmak Çok Kolay

25-10-2018 14:22
Bebeğinizi Uyutmak Çok Kolay

Bebeğinizi Uyutmak Çok Kolay

 

Bebeğinizi mutlu bir şekilde uyutmak için ona ninni mi söylüyorsunuz? O zaman siz de bir ninni söyleyen mp3 sahibi olarak sesinizi kayıt edebilir ve ihtiyaç halinde bebeğinizin sakinleşmesi için kullanabilirsiniz. Sadece size ve bebeğinize özel olarak kullanılabilen son teknoloji ürünü sayesinde yer ve zaman kısıtlaması yapmadan bebeğinize ninni söyleme fırsatını elde edebilirsiniz.

 

Hayatınızı Kolaylaştırmak Elinizde!

 

 

Kollarınıza aldığınız yavrunuz zaman içinde uyumayarak size zor anlar yaşatabilir. Bu durumlarda onu sakinleştirmek size düşüyorsa sesinizi kayıt altına alabilir ve yanında bulunmadığınız zamanlarda da anne şefkatini yakından hissetmesini sağlayabilirsiniz. Ses kalitesi ve boyutlarıyla sizi hayrete düşürecek bu ürünü online sipariş kolaylığıyla satın alabilir ve hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

 

Micro sd kart girişiyle kolay bir kullanıma sahip olan model, içinde bulunan 20 farklı ninniyle bebeğinizin tatlı rüyalara dalmasına yardımcı olur. Hafıza kartıyla desteklenen ve aynı zamanda dışarıya ses veren hoparlörü sayesinde ortam dışı seslerin odada duyulmasını engelleyen sistem bebeğinizin kaldığı odada huzurun hakim olmasına katkı sağlar.

 

Bebek Çantanızdan Çıkartmak İstemeyeceksiniz...

 

 

Kısa zaman içinde adeta eliniz ayağınız olacak ninni söyleyen mp3ile 6 saate kadar kesintisiz kullanım ve sakinlik bulabilirsiniz. Farklı renk ve modelleriyle sadece size ve bebeğinize özel bir hale gelecek olan ürün bebek çantasının demirbaşı halini alacak. 4 cm x 4 cm ölçülerinde olan cihaz; kulaklık, şarj kablosu ve hafıza kartıyla birlikte gönderilir.

 

Toptan satışta ciddi avantajlar, fırsatlar, alışveriş kolaylığı ve güvenli ödeme sistemlerini tercihinize sunan toptanturkiye.com sayfalarında kendiniz, bebeğiniz, eviniz ve sevdikleriniz için aradığınız her şeyi bulabilirsiniz. Güvenli ve ekonomik alışveriş adresi olan hizmetler kapsamında güncel ve gelişen teknolojilerden esinlenerek hazırlanan son model cihazlarla tanışabilirsiniz. Yaratıcı ürünlerin bir arada beğeniye sunulduğu sitede farklı kategoriler arasından dilediğinizi seçerek beğendiğiniz modele en uygun fiyatla sahip olabilirsiniz.

 

Toptan alışveriş yaparak perakende satış yapmayı düşünenler için özel olarak belirlenen fiyatlar istenen kar marjının yakalanması için uygundur. Parti malzemelerinden elektronik ürünlere, hediyelik eşya seçeneklerinden pet shop ürünlerine, spor aletlerinden yılbaşı hediyelik eşya seçeneklerine kadar aradığınız her şeye oturduğunuz yerden sahip olabilirsiniz.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.