Hacamat Kupası Toptan Türkiye Farkıyla Sizi Bekliyor!

15-11-2018 14:42
Hacamat Kupası Toptan Türkiye Farkıyla Sizi Bekliyor!

Hacamat Kupası

Alternatif Tıp uygulamaları arasında en bilinen ve güvenilir olanlarından biri hacamat olarak adlandırılan işlemdir. Hacamat, deri altında çeşitli sebeplerle biriken toksinin vücuttan atılmasını sağlayan tamamlayıcı bir tedavi yöntemidir. Hacamat işlemi, Hacamat Kupası kullanılarak derideki küçük kesiklerden kan alınması suretiyle gerçekleştirilir.

Modernleştirilmiş Hacamat Kupaları

Yeni nesil hacamat kupaları, hacamat işleminin vücuda zarar vermeden, gereğince gerçekleşebilmesi için tasarlanmıştır. Farklı ihtiyaçlara göre 1 cm’den, 8 cm’ye kadar değişen çaplarda hacamat kupaları bulmak mümkün. Vakumlu hacamat kupaları, pamuk yakarak kupanın içindeki havanın boşaltılması işlemine duyulan gereği ortadan kaldırıyor. Vakumlu Hacamat Kupası Fiyatolarak cam hacamat kupalarından daha uygun. Cam hacamat kupaları, plastik kupalara kıyasla daha sert ve keskin ağızlara sahip oldukları için sıkı sabitlenme sağlar.

Asırlık Tedavi Geleneği

Hacamat çok uzun zamandan beri bilinen bir tedavi yöntemi olma özelliği taşıyor. Bugün modern tıp tarafından da desteklenen bu tedavi yönteminin faydaları oldukça çeşitli. Hacamat kaslardaki ödemin atılmasını sağlayarak kaslardaki sertliği giderir. Böylece yorgunluğun giderilmesinde büyük ölçüde yardımda bulunur. Kireçlenmenin ve romatizmanın sebep olduğu ağrıların azaltılmasında da hacamata başvurulabilir. Soğuk algınlığıyla birlikte hissedilen ve günlük işlerimizi yaparken gösterdiğimiz performansı ciddi derecede düşüren kırgınlıklara karşı hacamat tedavisi kullanılabilir. Araç olarak sadece Hacamat Kupasını gerektiren bu basit tedaviyle elde edeceğiniz yararlar bunlarla sınırlı değil. Hacamat işlemiyle kadınlarda adet dönemlerinde ortaya çıkan sancıların giderilmesi de mümkün. Yine kadınların korkulu rüyası selülitin tedavisinde bu işlem etkili bir yardımcı olarak iş görür. Bağışıklık sistemini güçlendirmesi ve yüksek tansiyonu düşürmesi, hacamatın bilinen diğer faydalarındandır.

Psikolojik Sağlık İçin de Önemli

Beden ve zihin arasındaki sıkı bağ herkesin malumu. Bedenin sağlığı zihni, zihnin sağlığı bedeni doğrudan etkiler. Stres gibi zihinsel etkenler vücudun işleyişi üzerinde ciddi olumsuz etkilerde bulunurken, fiziksel rahatsızlıklar da zihin durumunu olumsuz etkiliyor. Bu göz önünde tutulduğunda birkaç Hacamat Kupasıyla yapılacak hacamat beden üzerinde yaptığı iyileştirmelerle, psikolojik sağlıkta da iyileştirmeler yapacaktır. Ağrılardan kurtulmuş, direnci artmış bir vücut size stresten arınmış, berrak bir zihin verecektir.

En İyi Sonucu Veren Hacamat Kupaları

Hacamat tedavisinin kolay ve güvenilir uygulanmasına imkan veren modern Hacamat Kupası Toptan alımlarda düşük maliyetle alıcıya ulaşıyor.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.